התקשרו עוד היום 052-7073123

השביל אל היער

 מעצב: גרשון צור.
 

חלק מהצילומים: עינת דקל.

בני הבית היו מעוניינים בשיפוץ  הבית והחליטו "לתפור" את הגינה לאופיו המשתנה של הבית (הילדים מתבגרים וגם ההורים). הפרויקט תוכנן בקפידה, במקביל ובמשותף עם תכנון הבית, תוך התאמה לשפה העיצובית של הבית. בפאטיו מרכזי מיקמנו סלע נביעה שפכפוך מימיו משרה רוגע ונינוחות, שביל מדורג מפלטות אבן, טובל בירוק ויוצר זרימה ומסתוריות בין הבית ליער האלונים העתיק הנמצא בקצה הגינה. רוצפו משטחי אבן טבעית עבור מטבח חוץ ופינות ישיבה, פינת מדורה רחבת ידיים לאירועים מהנים עם חברים. בעזרת תאורה, גינת ירק והרבה צמחי תבלין- הפכנו את הגינה לפרקטית ושימושית במיוחד עבור בני הבית.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp

יש לכם שאלות?
לא בטוחים מה אתם צריכים?

פגישת ייעוץ בחינם!

התקשרו: 052-7073123 או השאירו פרטיכם כאן:

דילוג לתוכן